Υλικά :
  • 1 γαλλική μπαγκέτα ολικής
  • 3 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
  • 3 φέτες τυρί με χαμηλά λιπαρά
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι

Εκτέλεση :

Κόβουμε την μπαγκέτα διαγωνίως σε πάχος 2 εκ. και την ψήνουμε στο γκρίλ του φούρνου για 2-3 λεπτά μέχρι να τραγανίσει.

Αλείφουμε με το γιαούρτι και βάζουμε πάνω στο γιαούρτι την καπνιστή γαλοπούλα και το κίτρινο τυρί.

Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και μια φέτα τομάτα.

Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.